альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Нове в законодавстві для отримувачів державної допомоги

Міністерство соціальної політики України надає роз’яснення, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» № 646-ІХ від 02.06.2020р. та поданого на розгляд Уряду проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» з 1 липня 2020 року передбачається врахування майнового стану як при призначенні державної соціальної допомоги малозабезпеченим сімʼям, так і при призначенні допомоги на дітей одиноким матерям.
Враховуючи зазначене Міністерством надано лист до «Інформаційно-обчислювального центру Міністерства соціальної політики України» для доопрацювання відповідного програмного забезпечення, відповідно до якого не буде продовжена виплата державної соціальної допомоги малозабезпеченим сімʼям та допомоги на дітей одиноким матерям, що була призначена без особистого звернення особи із заявою та необхідними документами згідно з постановою КМУ від 08.04.2020 №264 «Деякі питання надання державних соціальної допомоги» (подовження по карантину).
Також, відповідно до проекту акта державна соціальна допомога малозабезпеченим сімʼям та допомога на дітей одиноким матерям особам, які звернулись за її призначенням у липні-серпні 2020 року, буде призначено та проведено виплати з липня 2020 року.
Проект постанови «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» можна подивитись на сайті Міністерство соціальної політики – нормативна база – проекти нормативних актів - 24.06.2020року.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.07.2020 0 647
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно