альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги фізичних осіб - підприємців 1 та 2 групи

5 травня 2020 року на Урядовому порталі України, опубліковано постанову Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 329, відповідно до якої визначено умови призначення і виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку (далі - допомога на дітей).
Про умови призначення допомоги можна прочитати в попередньому інформуванні на сайті міста Вознесенська за
активним посиланням. Станом на 8 травня 2020 року маємо 6 звернень за призначенням цього виду допомоги. При оновленні програмного забезпечення АСОПД-комплекс справи будуть розраховані, та кошти громадяни отримають в червні місяці.
Нагадуємо: фізичні особи підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку можуть звертатися до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, до відділу соціальних виплат та компенсацій, який знаходиться за адресою м.Вознесенськ вул. Пушкінська, 3/40, або за телефоном 3-24-25, а мешканцям с.Ракове та с.Новогригорівка - до адміністративної будівлі в якій була розташована Новогригорівська сільська рада. Ще раз надаємо форму заяви на призначення цього виду допомоги.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.05.2020 0 813
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно