альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

У приміщенні виконавчого комітету Вознесенської міської ради проведено зустріч посадових осіб місцевого самоврядування, соціального захисту, охорони здоров’я, Пенсійного фонду з ліквідаторами аварії на ЧАЕС, громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Учасників зустрічі привітав заступник міського голови Сметана Юрій Олександрович, який подякував присутнім чорнобильцям за їх внесок у подолання світової катастрофи, побажав їм та їх сім’ям здоров’я, миру, добра та благополуччя. Юрій Олександрович також поділився своїми враженнями від перебування в м. Припять на Чорнобильськві АЕС після зведення захисного саркофагу. Зі словом звернулася до присутніх начальник Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Шишляннікова Ірина Анатоліївна, яка розповіла про соціальний захист усіх пільгових категорій громадян в нашому місті, в тому числі і громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Ірина Анатоліївна розповіла про механізм переходу з пільг на субсидію або навпаки, про монетизацію пільг та субсидій.
Голова міських громадських організацій “Союз Чорнобиль України” Музика Сергій Пилипович звернувся до представників міської влади з проханням винайти можливості виділити чорнобильцям по 2 гектари землі у користування.
Демченко Галина Василівна розповіла про новації з обслуговування мешканців міста в лікарні та сімейними лікарями; про роботу аптеки № 28, яка забезпечує чорнобильців безкоштовними ліками за рецептами сімейних лікарів, відповіла на запитання присутніх.
Зустріч пройшла в конструктивній атмосфері. Обговорення нагальних питань було жвавим, учасники вносили свої пропозиції щодо подальшої співпраці із соціального захисту чорнобильців.
Після зустрічі усі присутні вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС покладанням квітів до пам’ятника «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС м. Вознесенська».
Ще не одне покоління буде згадувати цю трагедію, але ніщо і ніколи не зможе повернути втраченого здоров’я, а декому і життя. Величний подвиг здійснили всі, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на 4-му блоці Чорнобильської атомної станції. Честь і шана усім ліквідаторам.

Управління соціального захисту населення ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.12.2019 0 901
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно