альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Новий порядок реєстрації колективних договорів та змін до них

Уряд змінив Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів. Цими змінами передбачено спрощення процедури повідомної реєстрації.
Нову редакцію Порядку затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768.
Відтепер сторони угоди (колективного договору) подають на повідомну реєстрацію лише один примірник документа разом із додатками та супровідним листом. Суб’єкти можуть самі обрати спосіб подачі документів: паперовий, чи електронний.
В паперовій формі необхідно подати оригінал документа з прошитими і пронумерованими сторінками.
В електронній формі – оригінал документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами. Або ж електронна копія оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідчена кваліфікованою електронною печаткою.
Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів із дня, наступного після надходження угоди (колдоговору) до реєструючого органу. При цьому реєстратор вносить відповідний запис до реєстру та письмово інформує про це суб’єкта подання.
Звертаємо увагу, що реєструючий орган не робить жодних написів на примірнику колективного договору, змін і доповнень до них, і не повертає документ його сторонам.
При цьому, орган реєстрації не може відмовляти у повідомній реєстрації, повертати документи на доопрацювання, витребовувати додаткові документи та встановлювати додаткові вимоги до їх оформлення.
Для повідомної реєстрації колективних договорів (угод), змін і доповнень до них, отримання консультації звертайтеся до відділу праці Управління соціального захисту населення ВМР вул. Пушкінська,1 каб.8 або телефоном 45404.

Управління соціального захисту
населення ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.09.2019 0 642
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно