альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній День боротьби зі СНІДом є одним з визначних днів, коли ми голосно говоримо про звичайних людей в нашому житті – які, кожен день власним прикладом доводять, що нездоланних ворогів не існує і ВІЛ-інфекцію можна подолати.
В цей день будемо дякувати лікарям, медичним сестрам та лаборантам, активістам, соціальним працівникам, рівним консультантам та волонтерам, а також будемо згадувати всіх тих, кого втратили на цьому шляху.
Кожного року проходять заходи до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. Ми просимо всіх небайдужих долучитися до його відзначення у 2019 році та привернути увагу громади до проблем, пов’язаних з ВІЛ.
Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це час озирнутися на той прогрес, якого ми досягли в боротьбі з ВІЛ, але цей день також є урочистим нагадуванням про те, скільки ще потрібно зробити для боротьби із хворобою.
Згідно з останніми статистичними даними ЮНЕЙДС, 37,9 мільйона людей живуть з ВІЛ/СНІДом у всьому світі, 1,7 мільйона людей дізналися про свій ВІЛ-позитивний статус в 2018 році, а 770 000 померли від СНІДу. Хоча сьогодні мільйони людей звертаються до рятувальної антиретровірусної терапії, мільйони ще відчайдушно потребують цього.
Лозунг заходів Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом 2019: «Дотримайте обіцянку». Веб сторінка: https://keepthepromiseonaids.org
У Всесвітній день боротьби зі СНІДом Фундація АнтиСНІД США (AHF) знову закликатиме світових лідерів дотримати обіцянку подолати ВІЛ/СНІД для всіх людей, яких торкнулася ця проблема.
Вознесенською громадою, в рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, з 26 листопада по 5 грудня, будуть проводитись певні заходи:
-Тиждень тестувань, під час якого можна конфіденційно та безкоштовно обстежитись на ВІЛ та дізнатися про свій статус
-Тиждень відкритих дверей в кабінеті «Довіра» Вознесенської багатопрофільної лікарні
-Лекції в навчальних закладах та установах міста

Сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.11.2019 0 824
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно