альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Ситуація по м. Вознесенську щодо підписаних декларацій

За інформацією КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» станом на 10.04.2019 р. підписано 34398 декларацій (у Вознесенській громаді зареєстровано 37389 осіб), з них 44% чоловіків та 56% жінок. У відсотковому співвідношенні - 92% осіб підписали декларацію, 8% визначаються.
Тепер медична допомога не прив’язана до місця прописки чи проживання. Кожен українець може вибрати терапевта, педіатра або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі, а гроші за медичне обслуговування заплатить держава.
Якщо ви впевнені, що знайшли хорошого лікаря, не гайте часу, адже у нього може просто не залишитись місць для нових пацієнтів. Лікар може відмовити вам у підписанні декларації, якщо він уже набрав максимально рекомендовану кількість пацієнтів.
Після підписання декларації, ви зможете звертатись до вашого лікаря з будь-якими питаннями, пов’язаними зі здоров’ям. Як показує світовий досвід, більшість проблем із здоров’ям можуть бути вирішені на рівні первинної ланки, особливо у разі вчасного звернення. Крім безпосереднього обстеження і лікування, лікарі первинної ланки в разі необхідності будуть також видавати направлення до вузькопрофільних спеціалістів, виписувати рецепти на ліки, в т. ч. які підпадають під програму “Доступні ліки” (безкоштовні ліки в аптеці, за які платить держава), та будь-які медичні довідки, наприклад, для відвідування басейну тощо.
Нижче можна наглядно ознайомитися, яку кількість декларацій підписано з кожним сімейним лікарем і в кого ще є вільні місця. Шість лікарів, які займають 1 – 6 рядки, вже набрали граничну норму пацієнтів, а у всіх останніх ще є можливість підписати нові декларації.
Шановні громадяни, не зволікайте. Достовірність інформації можна перевірити на сайті https://nszu.gov.ua/gromadyanam/elektronna-karta-misc-nadannya-pmd.
Сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.04.2019 0 1 001
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно