альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

9 років розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг та прийняття Закону України «Про адміністративні послуги»

У день святкування 9-ї річниці розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг та прийняття Закону України «Про адміністративні послуги» Центр надання адміністративних послуг у м. Вознесенську (далі – Центр) живе звичним життям. Так само як і кожен день відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги – тільки що у більш святковій атмосфері.

Центр у м.Вознесенську діє з 2013 року. За цей час Центр має свої досягнення – збільшено спектр питань та кількість адміністративних послуг, які надаються суб’єктам звернень. На сьогодні 20 посадових осіб Центру (адміністратори, державні реєстратори, головні спеціалісти) надають більше 200 адміністративних послуг не тільки мешканцям Територіальної громади м.Вознесенська, а і іншим Територіальним громадам Миколаївської області.

Керівниця Центру Лобаєвська О. у цей святковий день подякувала працівників Центру за сумлінну працю, професіоналізм та побажала всім оптимізму, впевненості у майбутньому, нових здобутків.

З метою створення максимальної зручності обслуговування суб’єктів звернень у Центрі буде продовжуватися робота щодо збільшення кількості адміністративних послуг та удосконалення процедури їх надання.

Управління надання адміністративних послуг
апарату Виконавчого комітету
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.09.2021 0 1 417
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно