альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

"Школа регіонального журналіста з вивчення реформ" у Вознесенську

15 вересня, в рамках програми "Школа регіонального журналіста з вивчення реформ" від Миколаївського Прес-Клубу "TAK-TV", до Вознесенська з ознайомчою поїздкою завітало 17 журналістів з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Першим пунктом ознайомчого маршруту була редакція місцевої газети «Новини Вознесенська: день за днем», де гості мали можливість поспілкуватися з головним редактором газети – Тетяною Туркоман. Журналістів цікавив увесь шлях газети від комунального підпорядкування до «вільного плавання», як приватний засіб масової інформації. Продивляючись підшивки «Новини Вознесенська: день за днем» гості ставили головному редактору питання щодо вартості подання оголошень, кількості точок роздрібної торгівлі, тиражу тощо. Крім запитань, досвідчені спеціалісти й давали слушні поради задля покращення роботи місцевої газети.

Міський голова Віталій Луков провів коротенький прес-тур, розповів про кращі місцеві інновації та плани на майбутнє громади, запросив на щорічний фестиваль класичної музики «Класична мелодія степу» та благодійний вечір «Народжені перемагати». Також журналісти відвідали міський стадіон, фізкультурно-оздоровчий комплекс «Водограй» та парк Січової слави, де зробили пам’ятне фото біля візитівки нашого міста – Альтанки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.09.2018 0 1 078
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно