альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Привітання міського голови з днем фізичної культури та спорту України

Сьогодні назва нашого міста все частіше звучить на п’єдесталах не лише по всій Україні, але і за кордоном. Розширюється не лише географія участі вознесенців у спортивних змаганнях, а й їх різноманіття.

Футбол, волейбол, баскетбол, плавання, туризм, бойові мистецтва, силові види спорту, легка атлетика, параспорт – це далеко не повний список тих видів спорту, якими захоплюються вознесенці. Не забуваймо і про спідвей, мотокрос та мотобол. В цьому році ми провели перші в місті велоперегони. Регулярно проводяться змагання з стрітболу. Кожен з перелічених видів спорту підтримується міською радою, в тому числі й фінансово.

Ми утримуємо два стадіони в належному стані, заради того, щоб існувала можливість займатись там спортом. У нас функціонує плавальний басейн. Ми відкрили нове футбольне поле зі штучним покриттям у загальноосвітній школі № 5 та завершуємо будівництво такого ж поля у школі № 8. У нас в місті працює ДЮСШ, на базі якої тренуються різні спортивні секції.

Міська рада і я особисто намагаємось зробити усе можливе, щоб вознесенці займались спортом масово. Тому дорогі вознесенці. В цей день я хочу звернутись до вас! Приводьте своїх дітей у спортивні секції, давайте їм можливість реалізовувати себе. Але не забувайте і про себе. Займайтесь спортом також. Як ви знаєте, є така фраза: «в здоровій нації – здоровий дух». Я перефразую: «В здоровій громаді – здорова атмосфера».

В цей день, день фізичної культури та спорту я хочу побажати вам віри в себе, наснаги до високих досягнень та задоволеності від власного життя. Будьте здорові та сильні! Разом ми все подолаємо.

Міський голова

Віталій Луков

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.09.2018 0 869
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно