альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

21 червня у Києві відбудеться Форум бізнес- та ІТ-лідерів, до участі запрошуються підприємства, установи та організації

21 червня 2018 року відбудеться Форум бізнес- та ІТ-лідерів, організований українською компанією Terrasoft, яка є однією з провідних на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM.

На Форумі зберуться понад 2000 учасників для бізнес-спілкування. Своїм досвідом поділяться представники найбільших компаній: MTI, ПУМБ, Біосфера, Датагруп, Fedoriv, Deloitte, Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard.У рамках Форуму буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі ВРМ- і CRM-систем.

Програма форуму складається з трьох потоків:

  • Історії успіху і кейси: кейси компаній про стратегії та підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити точки для росту;
  • Інструменти та технології: кращі практики застосування ВРМ- та CRM-інструментів у різних сферах діяльності організації, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватися;
  • Тренінги і майстеркласи: авторські майстер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

Місце проведення: м. Київ, пр-т. Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Умови участі: безкоштовно (обов'язкова попередня онлайн-реєстрація).

Більш детальну інформацію про Форум бізнес- і ІТ-лідерів можна отримати за телефонами: +38(044)363-31-33, +38(095)924-36-96 та на сторінці реєстрації учасників за посиланням: https://terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner=glavrada.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.06.2018 0 944
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно