альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенці та гості міста!!!! Незабаром прогнозують нову хвилю захворюваності

Вознесенці та гості міста!!!! Незабаром прогнозують нову хвилю захворюваності на коронавірусну хворобу. Всіх лякає новий штам «Дельта», по попереднім даним цей штам має менший інкубаційний період, відсоток ускладнень набагато вищий та вражає більш молоді версти населення. Наразі єдиним дієвим захистом є вакцинація! Давайте згуртуємось та зробимо нашу громаду захищеною!
Наразі окрім вакцин Coronavac, Comirnaty й AstraZeneca пункти щеплення Центру почали використовувати вакцину Moderna.
Вакцина Moderna - це мРНК-вакцина, розроблена американською фармацевтичною кампанією Moderna. Препарат внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ, а також дозволено для екстреного використання у США, Великій Британії, Канаді, ЄС та інших країнах.
Вакцина зберігається у вигляді замороженої суспензії при –25 ºC до –15 ºC у багатодозовому флаконі. Флакони можна зберігати в холодильнику при температурі 2–8°C протягом 30 днів. Попередньо ефективність даної вакцини складає 94%
Вакцину Moderna від COVID-19 вводять внутрішньом’язово. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів.
Пункт масової вакцинації відкрито за адресою 228 стрілецької дивізії, 26, кабінет № 30. Щепитися можуть особи, які досягли 18 річного віку, щодня у трьох амбулаторіях міста 8-00 до 13-00. Також можна звернутись в амбулаторії міста АЗПСМ №1 вул. Короленка 5 кабінет 9; АЗПСМ №3 вул. Київська 218 каб №10
За додатковими питаннями звертатися до свого сімейного лікаря або за телефоном контакт центру 0800213703.
З турботою про вас, ваші сімейні лікарі.


скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.07.2021 0 601
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно