альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Скликається позачергова четверта сесія Вознесенської міської ради

Засідання позачергової четвертої сесії Вознесенської міської ради восьмого скликання відбудеться 15 січня 2021 року о 09.00 в сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

До порядку денного включені питання:
1) «Про звернення Вознесенської міської ради до Верховної ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Народного депутата України Чорноморова А.О. щодо повернення пільгового тарифу на електроенергію для населення»;
2) «Про звернення Вознесенської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо усунення проблемних питань, зумовлених змінами в оплаті послуг з постачання та розподілу природного газу».

Попередній розгляд питань провести на засіданні постійної комісії міської ради з питань законності – 15 січня 2021 року о 08.45 у сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

Засідання постійної комісії та пленарне засідання міської ради провести з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та з використанням засобів індивідуального захисту (респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно).
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.01.2021 0 974
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно