альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Локдаун з 8 по 24 січня. Представники від міськвиконкому разом з поліцією і держпродспоживслужбою будуть контролювати дотримання карантинних заходів

06 січня відбулося засідання Штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації. Його керівник - Володимир Подільчик озвучив присутнім карантинні обмеження, які чекають на громаду починаючи з 08 січня. Усі вони визначені Постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».
Представник від Вознесенського районного управління Національної поліції України в Миколаївській області отримав підтримку свого запиту щодо надання представника від міськвиконкому громади для організації спільних патрулів з дотримання правил жорсткого карантину. До груп патрулювання також будуть залучені представники від місцевого управління Держпродспоживслужби. Спільні робочі групи починають патрулювання з 08 січня 2021 року.
Пам’ятайте, дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів протиепідемічної безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.01.2021 0 1 787
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно