альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитячий будинок сімейного типу отримав до Дня Святого Миколая подарунки

Дитячий будинок сімейного типу родини Козаченків був створений в грудні 2018 року. Цього року, 17 грудня, виповнилося два роки з дня його існування. Напередодні Дня Святого Миколая родину відвідали представники Служби у справах дітей Миколаївської облдержадміністрації та міської ради з найкращими побажаннями та подарунками до новорічних свят.
Дитячий будинок сімейного типу «Ластівчине гніздечко» -це родина, яка приділяє велику увагу гармонійному розвиткові дітей, бо кожну дитину вважає особистістю. Працьовита родина мрійників та мандрівників завжди відкрита до спілкування.
Зсередини родина нагадує вулик, в якому народжуються креативні ідеї. Батьки-вихователі мають педагогічну освіту і це допомагає їм вирішувати як повсякденні питання, так і планувати заходи на майбутнє на користь своїх вихованців.
Кожного року сім’я планує відпочинок діток, розраховуючи на власні сили. Нещодавно придбали старенький мікроавтобус, бо родина складається з 10 осіб, щоб влітку звозити діток до моря. Для здійснення цієї мрії потрібно зробити невеликий ремонт автівки, але поки що у родини немає відповідної суми коштів. Тож, шановні підприємці, якщо у вас є можливість допомогти родині відремонтувати мікроавтобус, дітки будуть дуже вам вдячні за здійснення спільної мрії - побачити Чорне море.

Служба у справах дітей міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.12.2020 0 709
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно