альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Квест» по місту заради спасіння дитини

Робочий день Служби у справах дітей Вознесенської міської ради та Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочався з анонімного дзвінка небайдужих мешканців міста про те, що в районі Вознесенської лікарні біля трансформаторної підстанції молода жінка вживає наркотики. Оскільки раніше зазначену особу бачили з немовлям на руках, а сьогодні вона була без дитини, вирішили повідомити про це відповідні служби міста. Виходячи з опису зовнішності молодої жінки, спеціалістам стало зрозуміло, про яку родину йде мова.
Напередодні працівники Служби у справах дітей під час перевірки умов проживання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, відвідували цю родину і мали розмову з бабусею, яка запевнила, що її донька з тримісячною дитиною проживає в неї. Відразу зв’язавшись з бабусею, з’ясувалося, що донька разом з онукою вдома не ночували і зв’язок з ними відсутній.
Коли мова йде про ймовірну загрозу життю і здоров’ю дитини, Служба у справах дітей, відповідно до законодавства, є координатором усіх заходів щодо виявлення та захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тож, отримавши дане повідомлення, начальником Служби у справах дітей міської ради було негайно організовано рейдову групу з метою з’ясування місця перебування малолітньої дитини.
Прибувши на місце, зазначене мешканцями, даної особи виявлено не було. Натомість, обстеживши місце, було знайдено чималу кількість використаних шприців із залишками речовини бурого кольору, зовні схожої на кров. Працівники Служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розділилися на групи та почали обстежувати прилеглі вулиці, найближчі пустирі та недобудовану багатоповерхівку, куди могла піти молода жінка. Обстеживши ймовірні місця знаходження зазначеної особи, знайти її не вдалося, тому було вирішено відвідати усі знайомі соцслужбам «місця», що є осередком скупчення осіб, які ведуть антисуспільний спосіб життя. Проте, і тут пошуки не дали позитивного результату.
Лише наприкінці робочого дня, завдяки спільним зусиллями та чіткій координації дій, матір з дитиною було знайдено та доставлено у Вознесенський відділ поліції , де з нею була проведена профілактична робота щодо неналежного виконання нею батьківських обов’язків відносно дитини.
Надвечір, коли переважна більшість містян вже відпочивала, працівниками Служби у справах дітей міської ради у супроводі працівника поліції тримісячну дівчинку було влаштовано до лікарні з метою її обстеження. Подальша доля дівчинки буде визначатися відповідно до законодавства та виключно в інтересах малолітньої дитини.

Служба у справах Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.11.2020 0 1 123
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно