альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» оголосило старт Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» - 2021.
Інформацію про початок заходу оголошено одночасно з презентацією альбому з малюнками переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2020 року.
Нагадаємо, що проведення конкурсу відбувається за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці.
Метою проведення Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.
До участі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 17 років.
Учасників буде розподілено по трьох вікових групах:
перша група – віком від 6 до 10 років;
друга група – віком від 11 до 14 років;
третя група – віком від 15 до 17 років.
Переможців І та ІІ туру всіх вікових груп буде нагороджено цінними подарунками.
Конкурс складається з двох етапів:
І етап Конкурсу: жовтень 2020 року – 15 лютого 2021 року: відбіркові регіональні тури. На цьому етапі учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Миколаївській області - це Управління Держпраці у Миколаївській області). Журі, сформоване Управлінням Держпраці у Миколаївській області, обирає роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилається до ТОВ «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу;
ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2021 року: фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу.
Увага! Роботи учасників Конкурсу з Миколаївщини приймаються до 15 лютого 2021 року за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області, а саме: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв, поштовий індекс 54003.
Альбом переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2020 року знаходиться
за посиланням.

Прес-служба управління
Держпраці у Миколаївській області
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.10.2020 0 1 286
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно