альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Будьте пильні! Коронавірус атакує!

04 серпня 2020 року під головуванням першого заступника міського голови Сметани Ю.О та заступника міського голови Путія Ю.В відбулося позачергове засідання медико - біологічного штабу, яке розглядає оперативні питання, пов’язані із захворюванням на COVID-19.

Причиною екстреного збору стали відомості про те, що в нашій громаді(конкретно в місті) протягом останніх двох діб підтверджено коронавірус у 4 – х осіб.

Відповідні служби доповіли про результати епідрозслідування. Обговорено план дій щодо ізоляції захворівших та проведення обстеження тих, хто з ними мав контакти.

Але комісія вперше має випадок, коли людина, у якої за результатами обстеження виявлено COVID-19, відмовляється повідомляти про місце роботи та про контакти. Разом з тим, ця особа, з її слів, працює на ринку, тобто у місці масового перебування людей.

Штаб прийняв такі рішення:
-відповідним підрозділам завершити епідрозслідування в колах захворівши в рамках чинного законодавства;
-службі ДСНС забезпечити миття вулиць в місцях масового перебування людей;
-поновити оголошення через радіо на ринку;
-надати дозвіл дошкільним навчальним закладам на прийом дітей у групи 3-го року життя;
-Управлінню освіти звернутися до Держпродспоживслужби щодо проведення обстеження ДНЗ «Оленка»(с.Новогригорівка), НВК «ЗОШ №9-ДНЗ №16»; НВК «ЗОШ №3- ДНЗ № 3» з метою відкриття дошкільних підрозділів з 01 вересня 2020 року.

Шановні вознесенці! Вкотре закликаємо вас не ігнорувати пандемію! Просимо дотримуватися маскового режиму, дистанції, режиму миття та дезінфікування рук.

Нагадуємо, що маска в громадському транспорті, закритих приміщеннях, в місцях масового перебування людей, при відвідуванні установ виконавчих органів влади є обов’язковим елементом. Бережіть себе і навчіть цьому рідних!


Відділ інформаційної діяльності АВК ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.08.2020 0 2 463
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно