альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міський голова відзвітував перед громадою за 2019 рік

20 грудня міський голова Віталій Луков відзвітував про свою роботу за 2019 рік. Громаді було представлено інформацію про роботу міського голови, названі основні фінансові показники та об’єкти, які були відремонтовані чи побудовані протягом року. Це лікарні, навчальні заклади, дороги, зупинки, футбольні міні-поля тощо.

Міський голова на початку звіту дав пояснення щодо обраного курсу з фінансування тих чи інших об’єктів. Так, левова частка усього фінансування йшла на підтримку розвитку лікарні. Така політика обумовлена державною реформою галузі охорони здоров’я щодо переходу другої ланки медицини на фінансування з держави напряму.

Звіт міського голови Віталія Лукова був спрямований на те, щоб показати громаді, що змінилося на краще протягом року. Крім того, було надано роз’яснення щодо затримок будівництва чи ремонту деяких об’єктів, оскільки міська влада зацікавлена у проведенні якісних робіт. Тому виконавчі органи ради принципово не підписують акти на виконання робіт на тих об’єктах, де виявляємо недоліки, до тих пір, поки підрядник не усуне їх.

Також голова громади визначив основні напрями роботи на прийдешній рік. Відповідно до прийнятого рішення про бюджет Вознесенської міської ОТГ на 2020 рік, вперше заплановано рекордну суму на ремонт доріг. Крім того, планується закінчити ремонт амбулаторії № 1, добудувати дитячий будинок сімейного типу тощо.

Учасників звіту турбували такі питання як:
ремонт дороги біля м-ну «Катран» (в’їзду до міста з боку Братського);
облаштування твердого покриття на автобусних зупинках;
облаштування туалету на автовокзалі;
використання тракторів в КП «СОМ» для прибирання міста.

Повний текст звіту міського голови буде розміщено в наступному номері газети.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.12.2019 0 781
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно