альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Патронатна родина вперше у Вознесенську розпочала свою роботу на професійній основі з виховання малюка

Народження, мамині очі, а потім – невідомість і непотрібність власній родині. Від самого народження малюка зрадила сама рідна і дорога йому людина - мама. А світ такий великий і непередбачуваний, як далі жити? Саме таким дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, потрібна підтримка держави та спроможної громади.
На щастя в Територіальній громаді міста Вознесенська створена команда професійних спеціалістів, які опікуються проблемами дітей, які залишилися без батьківського піклування. Завдяки запровадження державою нової форми сімейного тимчасового виховання в країні запрацював механізм розвитку сімей патронатних вихователів.
Сімейне подружжя , яке погодилося на професійній основі допомагати діткам, які стали непотрібні своїм батькам, має досвід з виховання власних дітей, пройшло навчання за відповідною програмою, по закінченню якого підтвердило свою готовність надавати послугу з патронату над дитиною.
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання і реабілітація дитини у сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками складних життєвих обставин.
Наразі патронатна вихователька ні на мить не відходить від свого підопічного, адже догляд за двомісячною дитиною потребує неабиякої уваги та турботи – це і готування через кожні три години відповідним раціоном, і недоспані ночі, і медичні щеплення за віком хлоп’яти. Словом, хто ставав коли-небудь батьками, знають про що йде мова. Але патронатна сім’ я не залишена без підтримки Служби у справах дітей міської ради, Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді міської ради, які створили єдину потужну команду з надання соціально-правових послуг родині.
Поки малюк тимчасово зростатиме в патронатній родині, відповідно до повноважень Службою у справах дітей міської ради вирішується питання щодо подальшої його долі. Відповідно до державної політики кожна дитина має зростати в сімейному оточенні, тож невдовзі у хлоп’яти з’являться справжні люблячі батьки.
Шановна громадо, якщо ви маєте велике бажання на професійній основі надавати послугу з патронату знедоленим діткам, чекаємо на вас за адресою: вул.Центральна 22/72, м.Вознесенськ.
Давайте робити гарні справи разом!
Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.12.2019 0 2 639
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно