альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Архітектори активно працюють над Генеральним планом сіл Новогригорівка та Ракове

Продовжується активна робота з розробки Генерального плану сіл Новогригорівка та Ракове, що входять до Територіальної громади Вознесенська. Зараз проектанти знаходяться на стадії уточнення необхідної інформації для складання плану. 18 жовтня разом з місцевими активними жителями вони визначали вже існуючі об'єкти, щодо яких у спеціалістів були відсутні дані. 
Генеральний план населеного пункту призначений для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території. Це дасть нам можливість максимально раціонально розпоряджатись спільними землями. Наявність генерального плану спрощує ведення бізнесу на цих територіях, а значить – надає можливості для розвитку інвестицій в громаді.
Ці роботи стали можливими завдяки приєднанню сіл Новогригорівка та Ракове до Вознесенська й утворення Територіальної громади Вознесенська. Внаслідок приєднання, на нашу територію було виділено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ в сумі більше 800 тис. грн.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.10.2019 0 1 484
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно