альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники органів місцевого самоврядування та громадськість вчилися взаємодіяти між собою

Кожен активний мешканець задається питаннями: «Як органи місцевого самоврядування взаємодіють із громадою?», «Які є інструменти для цього?», «Як громадськість може впливати на прийняття рішень місцевої влади?». Представники влади, в свою чергу, бажають дізнатися механізми, за допомогою яких громадськість допоможе прийняти правильне рішення.

Відповіді на ці та багато інших питань працівники виконавчого комітету та депутати Вознесенської міської ради дізналися на круглому столі «Взаємодія органів влади з громадськістю та механізми залучення громади до прийняття рішень місцевого значення».

Виконавчий директор ГО «Агентство економічного розвитку» Сергій Аверков та менеджери проектів Вікторія Савчук й Олена Заворотченко презентували корисний кейс інформації щодо форм участі територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення та розповіли про крутий онлайн-курс, який буде корисно пройти будь-кому, хто так чи інакше взаємодіє з людьми. Також на зустрічі проводилося анкетування щодо включення деяких пунктів до Стратегії розвитку територіальної громади, яка наразі знаходиться в процесі публічного обговорення.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.08.2019 0 783
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно