альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На порядку денному – співробітництво з сусідніми територіальними громадами

Міський голова Віталій Луков спілкувався з представниками сусідніх громад. Між нашим містом та прилеглими ОТГ є багато спільних інтересів. Це і спільна проблема залучення туризму в регіон, це і одне на всіх сміттєзвалище, це і питання створення одного для всіх інклюзивно-ресурсного центру.
Зараз в Україні діють одразу кілька європейських програм надання допомоги громадам на вирішення спільних проблем. Є реальний шанс покращити справи в хоча б одній з проблем. Для цього слід об’єднатись над вирішенням однієї з них. І ця проблема повинна бути для всіх однаково важливою. Програма Dobre пропонує надання допомоги до п’ятдесяти тисяч доларів США на вирішення будь-якої спільної проблеми. Але вимагається й співфінансування. Громади повинні разом виділити суму коштів, яка буде рівнятись половині від загальної вартості проекту. Також громади повинні обрати, яку саме проблему готові вирішувати усі разом.
Саме така інформація була озвучена очільником міста представникам сусідніх ОТГ. Останні зацікавились пропозицією і домовились продовжити розмову найближчим часом. Головам ОТГ слід обміркувати важливість усіх запропонованих для вирішення проблем та прийняти рішення про підтримку одного з проектів. Також представники громад обіцяли поміркувати над розширенням кола спільних для всіх проблем.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.05.2019 0 814
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно