альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Представники програми DOBRE представили результати аналізу діяльності Вознесенської міської ради в сфері фінансів

Представниця програми DOBRE в сфері фінансів територіальних громад представила керівництву Територіальної громади міста Вознесенська та структурним підрозділам аналітичний звіт про діяльність її органів в сфері бюджетування та фінансів. Основна мета проведення звіту – дати керівництву ОТГ можливість ефективно керувати ресурсами. Це повинно забезпечити приріст в ефективності керування системами і процесами управління фінансами в ОТГ.
Основним доповідачем була Ангела Бочі, яка представляла результати дослідження всіх аспектів діяльності фінансових інституцій Вознесенської міської ради. Основною характеристикою результатів можна вважати вислів пані Ангели: «В раді проводиться успішна професійна робота». Експерт програми була приємно вражена рівнем досвіду, умінь та напрацювань спеціалістів міської ради та її структурних підрозділів. Більшість із тих практик формування та наповнення бюджету, які лише починають впроваджуватись в інших ОТГ, наша територіальна громада успішно втілила в життя. Також пані Ангела озвучила й ряд рекомендацій, які ОТГ має впровадити для більш якісного управління в сфері бюджетування та фінансів.
На цьому робота експертів програми DOBRE з громадою не закінчується. Очікуються візити експертів з гендерної політики, розробки комунікаційної стратегії, стратегічного планування та інших.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.04.2019 0 868
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно