альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян

11 квітня на офіційний прийом громадян до міського голови Віталія Лукова завітало вісім мешканців громади.
До очільника звернувся таксист, який оформив свою діяльність відповідно до чинного законодавства України, з проханням забезпечити доступ до спеціально відведеної парковки для таксистів. Недобросовісні перевізники служби таксі, які не мають жодних дозволів та не платять податків до місцевого бюджету, зайняли всі паркувальні місця й закрили до них доступ. Віталій Луков дав доручення заступнику за завідуванням відновити справедливість та забезпечити усі належні умови для підприємців, які офіційно здійснюють свою підприємницьку діяльність.
Мешканці одного з багатоквартирних будинків, який досі знаходиться на балансі КП «Єдність», звернулися до міського голови з проханням щодо встановлення вуличного освітлення в дворі їхнього будинку. Не зважаючи на те, що люди регулярно сплачують квартирну плату до комунального підприємства, вони за окремо зібрані кошти придбали обладнання для освітлення та готові самостійно здійснити його монтаж, але просять про безпосереднє підключення до електромереж. Міський голова запевнив людей, що освітлення буде обов’язково встановлене, а також рекомендував створити власне ОСББ. Адже нині це найбільш ефективна форма управління багатоквартирними будинками.
Активний містянин звернувся до очільника громади з проханням створити належні умови для паркування автомобілів на подвір’ї одного з багатоквартирних будинків. На місці, яке обрали мешканці для можливої парковки, росте аварійне дерево. Мешканці будинку згодні самостійно його викорчувати, але для цього потрібно спеціальне обстеження рослини та відповідний висновок екологічної служби. Тому Віталій Луков запропонував чоловіку написати заяву про перевірку цього дерева й, за умови позитивного висновку, знести дерево.
Інші питання стосувалися безпритульних тварин, надання субсидії, конфліктів із сусідами, ремонту доріг.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.04.2019 0 793
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно