альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Представники виконавчих органів міської ради обговорили завдання та терміни їх виконання для покращення індексу спроможності громади

10 квітня за ініціативи міського голови Віталія Лукова відбулася нарада щодо участі Вознесенської громади у Програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development).

«Головне, щоб кожен з нас розумів що це за програма, для чого нам брати в ній участь та як зробити максимум для того, щоб вона стала дійсно результативною для громади» - розпочав очільник громади.

Заступник міського голови Денис Хімій звернув увагу на Дорожню карту спроможності територіальної громади та допомогу, яку отримають жителі для розвитку та покрашення життя у Вознесенську, селах Новогригорівка та Ракове.

«Спільно з фахівцями DOBREнапрацювали бачення нашої карти спроможності. На старті маємо 32 бали – один із найвищих показників. Але є куди рухатися, адже максимальна кількість балів 100. Громадам, які покажуть найкращий прогрес індексу спроможності, DOBRE зможе надати додаткове фінансування по завершенню програми в кінці 2020 – на початку 2021 років» - зауважив Денис Володимирович.

Отже, в Дорожній карті виписані чіткі завдання для кожного керівника окремого напряму та терміни їх виконання. Серед завдань є: завершення розробки Стратегії розвитку Вознесенської територіальної громади, удосконалення інформаційного інтернет-порталу міста Вознесенська з урахуванням приєднаних сіл Новогригорівка та Ракове, розробка Програми розвитку малого та середнього бізнесу, затвердження Статуту територіальної громади, заповнення наявних вакансій в органах місцевого самоврядування тощо.

Представник громадської організації «Агентство економічного розвитку» та депутат міської ради Вікторія Савчук наголосила на тому, що продовжується соціологічне опитування мешканців щодо задоволеності проживання в громаді. Тож просимо вознесенців поставитися до інтервюерів з розумінням та наголошуємо, що анкетування жодним чином не стосується передвиборчої агітації кандидатів в Президенти України!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.04.2019 0 879
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно