альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До тридцятиріччя виводу військ з Афганістану

Тридцять років тому, 15 лютого 1989 року, для радянських військ закінчилася війна в Афганістані.Наші земляки також брали участь у бойових діях на території інших держав. Саме з цієї нагоди на території Вознесенської громади відбулися заходи, приурочені до річниці виведення радянських військ з Афганістану.

14 лютого у великій залі Виконавчого комітету вже традиційно відбувся круглий стіл із воїнами-інтернаціоналістами за участі міського голови Віталія Лукова, начальника Управління соціального захисту населення ВМР Ірини Шишляннікової та представників комунальних служб. Афганці піднімали на загал хвилюючі питання, зокрема, тарифів на газопостачання та водовідведення, цікавилися діючими пільгами тощо.

15 лютого в парку 1 Травня відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Воїнам, загиблим при виконанні службових обов’язків у Афганістані», в якому взяли участь представники місцевого самоврядування, депутати міської ради, молодь, воїни-афганці та активні мешканці громади.

Цього ж дня в міському будинку культури відбувся захід з нагоди 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану «Афганістан…Ти – вічний біль. Ти – наш неспокій…». З привітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Віталій Луков, який нагородив грамотою виконавчого комітету за активну життєву позицію голову громадської організації «Спілка інвалідів, воїнів-інтернаціоналістів» Ігоря Кравченка.В свою чергу, Ігор Миколайович привітав зі сцени своїх побратимів, подякував міській раді за підтримку воїнів-інтернаціоналістів та обласну політичну партію «Наш край» за фінансову допомогу в придбанні ювілейних медалей для «афганців». 44 вознесенських воїна отримали посвідчення та памятну медаль «Честь, мужність, пам’ять». Після закінчення офіційної частини заходу на присутніх чекав святковий концерт.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.02.2019 0 965
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно