альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всесвітній день миру у дитячій бібліотеці «Хай буде мир віднині і довіку»

Мир, яке коротке, але змістовне слово. Це слово звучить по – різному на континентах Землі, але скрізь воно означає прості й одвічні істини.

Воно вміщує в собі яскраве сонце і блакитне небо, радісну працю і теплий хліб, радісний сміх дітей та усміхнені обличчя дорослих.

21 вересня, коли всі люди Землі відзначають Міжнародний день миру, дитяча бібліотека запросила дітей ЗОШ №2, 3-а класу разом з класним керівником  Градовською Оленою Володимирівною на годину миру  «Хай буде мир віднині і довіку».  Ведучі заходу розповіли дітям історію виникнення цього свята, про символ міжнародної солідарності всіх людей світу «Дзвін миру», який було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів.

На заході, діти у  віршах  прочитали свої побажання, які на своїх крилах принесли голуби Миру: щоб вони мали можливість спокійно вчитися, втілювати в життя свої мрії, за мир, любов, спокій у своїх родинах та мирне небо над нашою рідною Україною, тому, що з маленького миру – в собі самому, в класі, родині, державі – починається й великий та благодатний мир на нашій планеті.

Для дітей була оформлена книжкова виставка «Нам потрібне мирне небо!»,

а також діти переглянули відео ролики: «Ми за Волю, ми за Мир!», «Мир – це життя!» та «Хай буде Мир у нашій рідній Україні».

Цей день закликає мільйони людей до глобального припинення вогню, відмови від насильства, а також кожного з нас зробити щось заради миру. Нехай усі ми навчимося розуміти і поважати одне – одного та жити в злагоді заради збереження миру на всій Землі.

Адміністрація дитячої бібліотеки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.09.2018 0 6 997
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно