альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День Конституції України у Вознесенську

День Конституції України – велике свято для нас, українців. В 1996 році мить прийняття Конституції транслювалась на усі центральні канали країни. Люди вітали одне одного, святкували так, ніби це була якась перемога над ворогом. Можливо, це було дійсно так. Українці прагнули перемогти розруху та сірість, створити свій, український порядок.

Цього дня люди згадують визначні для нашого суспільства віхи історії, говорять про В’ячеслава Чорновола, як людину, що зробила, можливо, найбільше для України та українців. Завдяки йому та його послідовникам ми зараз в своїй країні, розмовляємо вільно тією мовою, якою нам більше подобається. Він був одним із натхненників творення, як держави Україна в принципі, так і її укладу, законів тощо. На фасаді Вознесенського Міського будинку культури встановлено пам'ятний знак із зображенням цього видатного діяча. Міський голова Віталій Луков разом із керівництвом та працівниками міської ради 27 червня, в переддень Дня конституції України вирішили віддати шану В’ячеславу Чорноволу, шляхом покладання квітів біля пам'ятного знаку.

На цьому святкові заходи в місті не закінчились. Ввечері того ж дня у Парку Січової Слави біля Фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй» на мешканців та гостей міста чекало ціле святкове дійство. Святковий концерт відбувся за підтримки міського голови Віталія Лукова, який  взяв слово для святкових привітань та побажань. На імпровізованій сцені виступали місцеві колективи – козацький хор, хор ветеранів «Надія», хор «Універ», а також окремі виконавці з піснями та гуморесками. Після виступів організатори запропонували присутнім потанцювати, на що залюбки відгукнулись практично всі глядачі. Насамкінець вознесенців та гостей пригощали запашним кулішем, смак якого нікого не залишив байдужим!

Шановні земляки! Бажаємо вам бути активними громадянами. Відстоюйте свої права, дані вам Конституцією. Сил вам, наснаги й терпіння у нашій спільній боротьбі із становлення України, як сильної і незалежної держави!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.06.2018 0 1 116
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно