альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Підготовка до відзначення Дня міста триває

5 квітня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Путія відбулася чергова нарада щодо підготовки до святкування Дня міста, яке цьогоріч пройде під гаслом «Вознесенськ спортивний».

Організатори вишиванкової ходи, дитячого показу мод та святкового концерту – міський будинок культури, наголосили на тому, що на 223-й день народження Вознесенська має змінитися концепція проведення урочистої частини.

До вишиванкової ходи, крім усіх бажаючих, залучатиметься шкільна молодь, яка потім візьме участь у святковому флешмобі біля візитівки міста – Альтанки. Урочиста частина концерту на міському стадіоні має розпочатися парадом спортивних організацій міста, які, вишикувавшись у так звані «sport box», матимуть змогу презентувати себе на широкий загал.

Щодо спортивних заходів до Дня народження рідного міста, то тут повне різноманіття змагань, конкурсів, ігор із різних видів спорту… Кожен бажаючий від малого до старого зможе знайти спортивне заняття собі до смаку. Любителів скейту, роликів та самокатів чекатимуть змагання у парку Незалежності; мужніх чоловіків організатори запрошують на богатирські ігри; для велосипедистів відбудеться масштабна велогонка «Соколині перегони» (зареєструватися можна тут bikeportal.org.ua/6293) та багато іншого. До речі, на кожного учасника велоперегонів вже чекають сувенірні медалі в есо-стилі та пам’ятні футболки.

Гарна новина для любителів мотокросу! 22 квітня у місті Вознесенську відбудеться один із етапів Чемпіонату України східного регіону з мотокросу. Вже на наступному тижні розпочинається активна робота щодо підготовки траси для гонок. Детальнішу інформацію чекайте на офіційному інтернет-порталі міста, у соціальних мережах Facebook та Instagram, на сторінках газети «Новини Вознесенська: день за днем» та на радіо.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.04.2018 0 1 323
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно