альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Книжкова виставка до Дня гідності та свободи «Тернисті шляхи мужності і слави»

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка у 2014. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
З нагоди Дня Гідності та Свободи в бібліотеці №1 розгорнуто книжкову виставку історичної події «Тернисті шляхи мужності і слави». На виставці представлено видання вітчизняних і зарубіжних авторів присвячені доленосним подіям в Україні початку XXI ст.
Експозиція репрезентує видання Станіслава Кульчицького «Українська революція 2004», присвячена Помаранчевій революції, книгу «Майдан. Свідчення. Допомога постраждалим. Міжнародна солідарність», в якій зібрані свідчення учасників Майдану про допомогу постраждалим, спогади про медичну допомогу майданівцям, розповіді про міжнародну солідарність в організації допомоги постраждалим. Книги Марка Рудневич «Я з Небесної Сотні», Соні Кошкіної «Майдан. Нерозказана історія», розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі.
З виданнями, які представлені на книжковій виставці можна ознайомитися в читальній залі бібліотеки №1 вул. Соборності, 15

Бібліотека №1,
центр місцевого краєзнавства
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.11.2019 0 1 666
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно