альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Свято – подорож в дитячій бібліотеці

Людина народжується на світ і разом із життям отримує в спадок найбільше і безцінне багатство – Батьківщину, доля нам подарувала можливість жити в одному з найчудовіших куточків української землі. В день Вознесіння Господнього наше рідне, прекрасне місто Вознесенськ відзначає 224 – у річницю від дня народження.

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею. Україна є частиною Європи і ми частина Європи. Ми шануємо наші спільні цінності і це хороша нагода ознайомитися з культурою інших країн.

З цієї нагоди дитяча бібліотека радо зустрічала гостей: учасників англомовного табору «Step by step» ЗОШ №7, діточок з «Центру соціально – психологічної реабілітації Служби у справах дітей Вознесенської міської ради» та своїх постійних відвідувачів. Всі присутні були запрошені на свято – подорож «Єднаймось, друзі у Євросоюзі».

Почалося свято з чудової гри - руханки «Ой, яке чудове наше місто». Дівчина в образі Європи і маленькі учасники заходу винесли прапорці країн Євросоюзу і розповіли про ці країни. Присутні танцювали всім відомий «Танок маленьких каченят» Томаса Вернера, брали участь у грі «Італійські макарони». До уваги читачів презентували Євробокс з незвичайними книгами під назвою «ЄС на книжковій полиці», з яких можна дізнатися ще більше про Євросоюз: його історію та сучасність. Європа принесла на свято кольорові кульки з назвами європейських цінностей, з якими ознайомила всіх глядачів.

Закінчилось свято дружним хороводом і наостанок відбулась лялькова вистава «Казка мандрує Європою» на яку завітали казки відомих казкарів: Шарля Перро, Антуана де Сента – Екзюпері, Астрід Ліндгрен, Ганса Крістіана Андерсена і наш український Котигорошко. На третій день свята у Бібліодворику пройшла цікава арт-локація «Європейське розмаїття нашого міста». На цьому наші мандрівки не завершуються, подорожувати країнами Євросоюзу ми будем й надалі.

Вознесенськ – це наш рідний, отчий дім. І щоб не трапилось, куди б не занесла нас доля – все одно нашим домом буде і залишається – рідний Вознесенськ.

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.06.2019 0 763
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно