альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Подорож – знайомство до бібліотеки «Перший раз – завітали ви до нас»

Чи любите ви театр? Питання для більшості людей риторичне і не потребує відповіді, тому що почуття прекрасного властиве більшості суспільства. А що таке ляльковий театр для дітей? Це диво в якому казка оживає. А починається це диво з написання сценарію п’єси, підготовки декорацій, головних героїв – ляльок, репетицій. Фантазія, віра, любов, надія все це є в театрі, що так приваблює юних глядачів, вони радіють, співпереживають, мислять разом і це цінується найвище, адже все велике починається з малого.

В дитячій бібліотеці існує ляльковий театр «Барвінок», за цей час він створив десятки вистав для дітей. Театр має свою аудиторію постійного і вдячного глядача у особі учнів загальноосвітніх шкіл міста, адже дитяча бібліотека проводить масові заходи до всіх визначних подій нашої держави, і дуже часто ці заходи відбуваються з казковими героями.

Цього разу гостями дитячої бібліотеки стали дуже активні, енергійні, позитивні учні 3 класу Вознесенського навчально виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад I – III ступенів-дошкільний навчальний заклад №3» разом зі своєю вчителькою Мартиненко Л. В. та шкільним бібліотекарем Губа С. Б., які завітали на подорож – знайомство з дитячою бібліотекою.

Діти із задоволенням ознайомились з дивовижним книжковим розмаїттям бібліотеки та загадковим світом казок, який їх чекав у «Казковій вітальні», а провідниками в цей світ стали Лебедєва І. А. та Акуніна Л. П. бібліотекарі молодшого відділу бібліотеки. А потім відбулась театралізована вистава «Диво – ім’я якому книга» в якій було трохи казки, трохи пригод, трохи виховання, а найбільше спілкування з новими друзями. І як нагорода щирі посмішки та сяючі очі дітей. Вдячність такого глядача поза всякими сумнівами, щира і відверта.

Це ми цінуємо найвище, і чекаємо на нові зустрічі. А для маленьких і юних читачів в дитячій бібліотеці є новинки для дозвільного читання, пригоди, фентезі, детективи та цікаві періодичні видання, які подарують радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

Адміністрація дитячої бібліотеки


скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.04.2019 0 1 153
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно