альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитяча бібліотека вітає учасників всеукраїнських конкурсів

Як відомо, на розвиток дитини впливає безліч факторів. В першу чергу це сім’я, родина, школа, гуртки, і звичайно, це книжки та бібліотека.Саме сучасна бібліотека є тим середовищем, де дитина повною мірою зі сторінок книг пізнає давній та сучасний світ, що є добро та зло; за допомогою спілкування з однолітками вчиться аналізувати, робити висновки. Різноманітні заходи, конкурси, творчі родинні зустрічі сприяють розвитку особистості та розвитку талантів наших дітей.

Вже не один раз ми писали про талановитих дітей Вознесенська. І хочемо розповісти про наших переможців, які впродовж року приймали участь у Всеукраїнськихконкурсах, оголошених Національною бібліотекою України для дітей.

Метою конкурсів завжди є не просто залучення дітей до читання, а є розвиток інтелектуального потенціалу дітей України, пошук нових дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання, популяризація та підтримка дитячого читання, заохочення юних до змістовного дозвілля, підвищення міжнародного авторитету України.

Знайомтесь: Листопад Діана, переможець І туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання», що відбувся в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», учениця 7-А класу Вознесенської гімназії №1. Улюблений предмет дівчинки – математика, українська мова, англійська. Ще в початкових класах почала приймати участь у різноманітних олімпіадах з математики, природознавства. В командній олімпіаді з природознавства між школами міста зайняла І місце.Ще з молодших класівДіана любить читати. Прочитані книги завжди спонукають дівчинку до роздумів. Вміє аналізувати прочитане та висловлювати свою думку. Дівчинка гарно малює та з великим задоволеннямілюструє прочитані книги. Діана разом зі старшою сестрою Валерією приймають активну участь в заходах, які проходили в дитячій бібліотеці до дня Незалежності, до Дня рідної мови. Дівчинка любить займатися спортом, приймає участь у змаганнях з волейболу, займається плаванням. За участь у Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання» Діана нагороджена Грамотою від Обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна та цінними подарунками – книгами.

Інша талановита зірочка, про яку хочемо розповісти, читачка дитячої бібліотеки - Алдошина Діана, учениця 4-Б класу ЗОШ № 7, яка прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі – виставці дитячих малюнків «Сторінками книг Чингіза Айтматова», та стала переможцем І туру, що також відбувся в дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».

Цей конкурс проводився за підтримки Посольства Киргизької Республіки в Україні, та мав на меті популяризацію серед дітей літературної спадщини одного з найвідоміших діячів киргизької літератури – письменника Чингіза Айтматова, активізацію пізнавальної діяльності дітей засобами образотворчого мистецтва,розширення знань про історію, культуру, літературу Киргизької Республіки, що сприятиме зміцненню добросусідських відносин між нашими країнами.

До конкурсу учасники поставилися серйозно і відповідально, тому членам журі було нелегко обирати переможців обласного туру. Наша землячка Алдошина Діана посіла ІІ місце в обласному туріданого конкурсуу віковій групі від 6 до 9 роківта також отримала Грамоту від Обласної бібліотеки для дітей ім. Лягіна та подарунки – книги.

Дівчинка любить читати, малювати, полюбляє живу природу: вдома має кицьок, папуг. Діана прищеплює любов до книги в молодшого братика – читає йому казочки.

Дитяча бібліотека пишається нашими читачами,бажає дітям подальших творчих досягнень та дякує батькам за виховання, розвиток та підтримку таких талановитих дітей!

Колектив дитячої бібліотеки

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.02.2019 0 914
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно