альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитячий творчий конкурс звітує

25 січня в музеї Є.А.Кібріка підведено підсумки міського дитячого конкурсу  «Палітра творчості», який проходив під патронатом міського голови Лукова Віталія Дмитровича.

На свято були запрошені учасники конкурсу, батьки та вчителі. Привітала юних митців начальник відділу культури та спорту Яроцька Яна Віталіївна, яка відзначила високий рівень дитячих робіт та побажала всім учасникам нових досягнень. Учні дитячої школи мистецтв привітали присутніх чарівною музикою  флейт (керівник Коломієць С.Є.).

Директор музею Валентина Павлівна Ованесіян зазначила, що юні митці, використовуючі різні матеріали та техніки, виконали малюнки та вироби декоративно-прикладного мистецтва за темою «Прогулянка зимовим містом». На конкурс було представлено 64 роботи 60 юних авторів віком від 6 до 17 років.

До розкриття теми діти підійшли творчо: зобразили улюблені вулиці Вознесенська і казкові живописні мотиви зимової природи; дитячі зимові змагання, розваги та катання на санках; чудові зустрічі з казковими героями; нагадали про історію нашого міста; розповіли про новорічні і різдвяні подарунки.

Членам жури довелося нелегко в оцінці робіт, бо  кожна робота – це творче розкриття теми.

За результатами оцінювання журі нагороджені грамотами та цінними призами:

за І місце - Цімерман Максим, Колесніченко Дар’я, Тяжелова Ольга (ВДШМ, кер.Філіна Ю.С., Кірєєва Л.Е.), Кім (ЦДЮТ, кер.Петрова В.М.);

за ІІ місце - Нестеренко Діана, Деркаченко Валерія (ВДШМ, кер.Філіна Ю.С.), Іванова Ірина, Жидченко Анастасія (ВДШМ, кер.Кірєєва Л.Е.), Ованесіян Тигран  (ЗОШ № 10), Ляховецький Дмитро (ВСЗОШ-І), Слоньовська Ірина (ВЦДЮТ, кер.Лисюк Л.Ю.);

за Ш місце - Д’ячук Яна, Яроцька Сніжана (ВДШМ, кер.Філіна Ю.С.), Танасейчук Максим (ВЦДЮТ, кер.Петрова В.М.), Котов Єгор (ВЦДЮТ, кер.Сокирко В.Є.),  Жидкова Тетяна (Возн.НВК «ЗОНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» № 3, кер.Лисюк Л.Ю.).

За участь в конкурсі усі учасники отримали заохочувальні призи та квитки на безкоштовне відвідування Вознесенського художнього музею Є.А.Кібріка у 2019 році.

Призи та подарунки для конкурсантів були представлені Благодійним фондом «Елен Фазал». Голова фонду  Е.Фазал привітала учасників зустрічі SMS-повідомленням, побажала творчих успіхів і натхнення.

Виставка дитячих робіт „Прогулянка зимовим містом” працює в музеї Є.А.Кібріка до 10 лютого 2017 року.

Оргкомітет конкурсу

скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.01.2019 0 1 099
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно