альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Історична година в бібліотеці № 1 до Дня визволення України від фашистських загарбників

Напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників для  учнів 9 класу  ЗОШ № 7, працівниками  бібліотеки №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», було проведено історичну годину «Пам’ятаємо твій подвиг, солдате». Цей день відзначається 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України, згідно Указу Президента України «Про день визволення України від фашистських загарбників» з метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

Головна мета заходу - виховання почуття патріотизму, шанобливого ставлення до пам’яті про перемогу над фашистськими загарбниками  у Другій світовій війні 1939-1945 років, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму, поваги до старшого покоління,  визначення ролі України у Другій світовій війні та належного відзначення історичних подій.

Бібліотекарі розповіли про основні історичні події війни, найжахливішої трагедії людства, яка забрала мільйони людських життів, про героїчну мужність українського народу, який  відстояв честь і незалежність Батьківщини. Пам'ять про загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.

Завідуюча бібліотеки №1  Барановська Р.В. презентувала присутнім книжково-ілюстративну виставку «Онукам подвиги дідів  в житті слугують прикладом величним», на якій представлена література присвячена Другій світовій війні.

Також діти з неабиякою цікавістю ознайомилися зі справжніми листами з фронту, самі спробували їх згорнути у так звані відомі того часу «трикутнички».

Проведений захід дав змогу підростаючому поколінню  поринути  у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради  процвітання України та її мирного майбутнього!

Бібліотека №1

КЗ «Бібліотечна мережа

 м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2018 0 3 575
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно