альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага! Небезпечний бур’ян – амброзія

Амброзія - небезпечний для довкілля та людини бур’ян. Діапазон проростання цієї рослини дуже великий, а людина своєю недбалістю створює найсприятливіші умови для інтенсивного її розмноження.
Амброзія відзначається великою біологічною активністю. Вона здатна заглушити та витіснити не тільки культури, а й дикорослі рослини, захоплюючи нові земельні ділянки і площі.
Тому, не варто зволікати, якщо бачите небезпечну рослину. При виявленні амброзії полинолистної на присадибних ділянках, біля житлових будинків, на узбіччях доріг: проводьте прополювання, бо це є найефективніший спосіб боротьби з цією рослиною, або обприскування спеціальними речовинами, косіння щоб не допускати цвітіння рослини.
Просимо усіх мешканців громади, керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від відомчої належності, громадян, що мають будинки на правах власності, юридичних і фізичних осіб вчасно викошувати траву, бур’яни та виполювати амброзію. Особливу увагу просимо звернути на цю карантину рослину мешканців мікрорайону «Племстанція», де її ареал дуже великий.

Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.07.2020 0 941
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно