альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Сказ корів у Територіальній громаді Вознесенська. Керівництво тримає руку на пульсі

02 серпня 2019 року секретарка Вознесенської міської ради Лариса Торжинська провела засідання протиепізоотичної комісії виконавчого комітету за участі представників відповідних служб міста з метою координації роботи щодо локалізації та ліквідації вогнища сказу на території села Новогригорівка.
За останньою інформацією від керівника управління Держпродспоживслужби у Вознесенському районі В. В. Сєдінкіна від сказу загинуло 2 корови. Зараз на території села фахівцями ведеться відповідна робота щодо обстеження. Усі тварини, що були в стаді з виявленими хворими коровами, пройшли профілактичні щеплення. З населенням проводяться роз’яснювальні бесіди та профілактичне лікування контактних осіб в КП « КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня». Ситуація знаходиться під контролем.
За результатами обговорення протиепізоотична комісія прийняла рішення, яке є обов’язковим для виконання на території громади:
Виконавчому комітету, управлінню Держпродспоживслужби у Вознесенському районі провести широку інформаційну кампанію;
КП «Вознесенський ринок» довести інформацію про сказ корів через радіо та забезпечити контроль продажу молока в молочному корпусі;
Вознесенському відділу поліції ГУ поліції в Миколаївській області активізувати заходи щодо недопущення продажу молока та молочних продуктів в несанкціонованих місцях на території міста Вознесенська та с.Новогригорівка;
управлінню Держпродспоживслужби у Вознесенському районі продовжити заходи на виконання рішень протиепізоотичної комісії з цього питання.
Шановні мешканці Територіальної громади Вознесенська, просимо вас утриматися від продажу і купівлі молочних продуктів в несанкціонованих місцях і вживати лише пастеризоване молоко, щоб уберегти себе та рідних від важкої хвороби. Виявлення вірусу можливе через місяць після зараження. Крім того, ще раз звертаємо увагу на те, що за рішенням протиепізоотичної комісії виконавчого комітету з боку відділу поліції будуть посилені заходи щодо продажу молока та молочних продуктів у невстановлених місцях.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.08.2019 0 1 169
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно