альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Пізнавальна «Бібліотечна Диванія» в карантинних умовах діє в дитячий бібліотеці

Пізнавальна «Бібліотечна Диванія» - міні-спільнота, що діє в читальній залі молодшого відділу в дитячий бібліотеці згідно з карантинними вимогами.
Дитяча бібліотека - гарний простір і для сімейного читання, і для пізнавально-інформативного відпочинку: тематичні конкурси, розваги, малювання, поробки з природного матеріалу, пластиліну, кольорового паперу, настільні ігри, перегляд мультфільмів, інтерактивні форми, невимушене спілкування – це все, що так люблять діти!
Кожного дня відвідувачів читального залу молодшого відділу «Бібліотечна «Диванія» запрошує до АРТ-майстерні. Малювання за темами «Мій знайомий казковий герой», «Осінній пензлик нам малює настрій», «Домашній улюбленець» дозволили зробити виставку дитячих малюнків. В бібліотеці також завжди можна ознайомитись з новими книжками. Ознайомившись із цікавою новинкою, збірником народних колискових пісень «Рідна колисанка», з нотним додатком і картою України до неї, поціновувачі української пісні дізналися про колискові пісні народів, які з давних часів проживають в Україні. До речі, цей збірник - це частина однойменного інклюзивного проєкту, підтриманого Українським культурним фондом. Відвідувачі теж співали колискові, а потім малювали малюнки за темою.
За допомогою інтерактивного «Театру вух» можна приймати участь у різноманітних АРТ- просторах. АРТ-простір “Багрянець осені у водоспаді звуків” дозволив дітям проявити творчість, фантазію. Діти із зав`язаними очима слухали звуки природи, вгадували героїв оповідання Т. Чорновіл
“Пісенька для осені”
Театралізація за твором В.Рутківського «Канікули у Воронівці» дозволила учасникам проявити свої акторські здібності, та навчитися складати вірші разом з героями.
Інтелектуальні розваги, такі, наприклад, як «Таємниця шкільного портфеля» спонукає робити закладки для підручників та бібліотечних книжок.
В «Бібліотечній Диванії» можна прослухати аудіоказки, озвучені самими письменниками, а потім зробити героїв казки за допомогою природного матеріалу. Так, прослухавши казки наших сучасників, письменниці Галини Малик «Чому равлик ховається», та Івана Андрусяка «Капустяні пригоди», діти миттю зробили і чудових равликів, і смішного зайченя. До речі, казки озвучували самі письменники, спеціально для соціального проекту "Книги, що говорять".
#Книгищоговорять Вір в Україну

Шановні користувачі!
Завжди раді бачити Вас в дитячий бібліотеці! Зробити відпочинок користувачів – батьків та дітей крисним, інформативним, пізнавальним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм, ставлять за мету наші міні - спільноти, що працюють у бібліотеці.

Дитяча бібліотека 
Комунального закладу «Бібліотечна мережа м.Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.11.2020 0 1 244
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно