альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Зимові зустрічі біля каміну» в бібліотеці №4

Головне завдання для нашої бібліотеки – завжди бути центром духовного життя та територією культури для наших користувачів, які завжди чекають на нові заходи змістовного відпочинку та цікавого спілкування у затишній вітальні «ОАЗИС».
Враховуючи побажання наших користувачів, бібліотека започатковує цикл зустрічей з творчими людьми, неординарними особистостями, які живуть у нашому місті.
Так, два грудневих дні поспіль, поціновувачі справжнього, високого мистецтва, мали змогу душею і серцем поринути у вир чудової музики та гарного співу.
6-го грудня бажаним гостем літературно-музичної вітальні став Максим Мануйлов, лікар сімейної медицини за фахом, але музикант за станом душі. У святково вбраній залі звучали відомі класичні та сучасні композиції. Максим Олександрович подарував чудовий музичний вечір як для своїх прихильників, так і для тих, хто вперше познайомився з його талантом.
А от 7 грудня для наших користувачів, можна так сказати, відбулося відкриття року. До нас у гості завітала Оксана Алєксєєва - дуже вродлива і надзвичайно талановита і творча жінка. Оксана Василівна - секретар кафедри права та землеустрою Вознесенського коледжу МНАУ, але це не заважає їй писати прекрасні вірші та музику до них.
“Музика – мій бальзам, пісня – моя душа” – таку назву мала творча презентація Оксани Алєксєєвої . Глядачі дізналися про основні доленосні і цікаві факти з біографії та творчого життя автора багатьох гарних пісень, які відомі вже за межами Вознесенська і звучать на різних сценах України. І цей факт не може не тішити нас, вознесенців. Ми маємо пишатися такими творчими людьми.
Ну і, звичайно, звучали чудові пісні Оксани Алєксєєвої - про любов, про життя, про Україну. Зустріч вийшла дуже теплою та емоційною.
Після таких заходів, коли ми чуємо слова вдячності від користувачів, бачимо їх щасливі очі, найбільше відчуваємо, що і наша робота потрібна. А попереду в нас ще багато таких вечорів і цікавих зустрічей.

КЗ «Бібліотечна мережа міста Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.12.2019 0 689
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно