альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

28 червня українці відзначають День Конституції України

День Конституції – одне з найважливіших свят будь-якої держави. Не виключенням є й Україна, бо саме Основний закон визначає основи життя і взаємодії громадян на території країни. Завдяки принципам, закладеним в Конституції України, ми маємо цілісність і незалежність нашої держави, говоримо про свої права й свободи.
Та найголовніше, про що сьогодні треба пам’ятати – це про нашу національну самосвідомість, яка міцно пов’язана корінням з традиціями українського народу. Саме Конституцією України закріплено основні державні символи, які вирізняють нас з-поміж інших представників держав. Проте неможливо конституційно чи в будь-який інший спосіб закріпити за конкретною людиною любов до цих символів, ототожнення її з ними. Для цього треба просто бути українцем.
Тому цього дня бажаємо кожному українцеві без виключень пригадати хто ми, що в нас усіх спільного, і, святкуючи, пам’ятати, що День Конституції України - це не про книжечку із законами. Це - про любов до своєї Батьківщини, до ближніх і до своєї землі; це – про наше щоденне життя; це - про наші права і обов’язки! Щастя вам усім, дорогі земляки, мирного неба над головою й сімейного затишку.

Міський голова Віталій Луков,
секретар Вознесенської міської ради Лариса Торжинська
та староста сіл Новогригорівка й Ракове Людмила Цоня
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно