альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Турнір «Пам’яті нескорених» з греко-римської боротьби

19 жовтня 2019 року відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті наших земляків, воїнів АТО, які віддали життя за незалежність нашої держави. У турнірі взяло участь 180 борців з Миколаївщини, Одеської та Кіровоградської областей.
Розпочалися змагання з привітання Міського голови Лукова В. Д., який побажав юним спортсменам гідної боротьби та перемоги. Від рідних та близьких загиблих воїнів АТО виступила Олена Карбівнича. Заслужений тренер України Салєєв Микола Леонтієвич звернувся до присутніх з привітанням та висловив подяку матерям захисників України.
Учасники турніру вражали своєю наполегливістю та жагою до спортивної перемоги, продемонстрували фізичну та технічну підготовку, вміння і навички боротьби.
Атмосфера на змаганнях – переважно дружня, хоча на килимі вирувало палке протистояння. У підсумку юні борці міста Вознесенська в командному заліку вибороли І місце.
Чемпіонами стали: Кріт Влад, Середін Денис, Барановський Артем, Костюк Олег.
ІІ місце посів: Квашенко Іван, Зінов Юрій, Глухий Ренат, Журавльов Сомір, Попов Максим.
ІІІ місце: Белокуров Платон, Соядек Артемій, Середін Денис, Сідоренко Арсен, Борчак Марк. Агафонов Едуард, Агафонов Максим, Поляшко Сергій, Пилепенко Захар, Плахотний Деніс, Кондрюков Іван, Тодорашко Влад.
Всі переможці турніру нагороджені грамотами та медалями. Поширення цього олімпійського виду спорту в нашому місті стало можливим завдяки підтримці Вознесенської міської ради, діяльності тренерів Матієва В.М. та Сорочана Г.О.
Дякуємо за сприяння у проведенні змагань адміністрації ЗОШ № 7.

Чехратов А.А.,
директор центру «Спорт для всіх»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.10.2019 0 987
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно