альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Змагаються юні футболісти

З нагоди відзначення Всесвітнього Дня захисту дітей в місті Вознесенську проводився традиційний турнір серед юних футболістів. В цьому році участь брали юні спортсмени 2009-2010 та 2007-2008 років народження. До нашого міста завітали команди з м. Ю. Українська, с.м.т. Доманівка, с.м.т. Братське, м. Первомайськ та господарі турніру - команда «Сокіл» м. Вознесенськ.
Перед початком змагань до всіх спортсменів та вболівальників з вітальними словами звернулися заступник міського голови Юрій Путій та директор КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх» Іван Алексєєв. Вони побажали успіхів на футбольному полі і щоб переміг найсильніший.
І ось розпочалися футбольні баталії. Всі ігри проходили у вікових категоріях одночасно. В наймолодшій віковій категорії 2009-2010 років третє місце - за командою господарів, друге - м. Ю. Українська, перше - с.м.т. Братське. В старшій групі третє місце зайняло с.м.т. Братське, друге - м. Первомайськ, перше - гравці команди «Сокіл».
В кожній з вікових категорій було визнано кращих гравців. В молодшій категорії кращий воротар - Берко Артем «Сокіл», захисник - Наумцев Дмитро (Братське), нападник - Назаров Максим (м. Ю. Українськ). В старшій віковій категорії кращими визнано воротара Доценко Ярослава (м. Ю.Українськ),захисник - Куксенко Єгор (м. Первомайськ), нападник - Капрашу Станіслав ( с.м.т. Доманівка).А найкращим гравцем турніру визнано Козирь Св’ятослава «Сокіл».
Дякуючи голові обласної федерації футболу Олександру Пасічному всі команди нагороджені кубками, а гравці - статуетками. Козирь Св’ятослав отримав футбольний м’яч від голови федерації футболу міста Вознесенська Карпова В.
КО ВМЦ ФЗН «Спорт для всіх»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.06.2019 0 1 333
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно