альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вчасно запобігти та допомогти

Сьогодні вночі лікарі спасали життя дівчинки-підлітка, яка намагалася вкоротити собі віку. Відповідно до даної інформації, що оперативно надійшла до Служби у справах дітей міської ради, спеціалістами було вжито дієвих заходів з метою запобігання в подальшому повторного скоєння суїциду.
Під час проведення профілактичної бесіди з дівчинкою важливо було взнати причину та обставини, що спонукали дитину на такий вчинок.
Дівчинка розповіла, що нещодавно втратила батька, який завжди її оберігав і називав лагідно «папина доця». З її слів, сумуючи за рідним батьком, вона почала часто слухати пісні в його виконанні, тим самим налаштовуючи себе на сумні переживання. Дитяча психіка не змогла з цим впоратися, і дитина випила залпом пігулки з домашньої аптечки. Коли її стан різко погіршився, мати викликала карету швидкої допомоги. Дякуючи лікарям-професіоналам та колективу лікарні , дитині вдалося зберегти життя. Наразі дівчинка почуває себе добре і готується саме сьогодні відсвяткувати свій день народження у сімейному колі.
В подальшому родина перебуватиме на контролі соціальних служб задля визначення проблемних питань в родині та шляхи їх вирішення. З дівчинкою та з її матір’ю буде працювати практичний психолог.
Шановні батьки, приділяйте більше увагу своїм дітям, цікавтеся їхнім життям поза родиною, радійте їх успіхам та підтримуйте у їх невдачах. Одним словом, проживайте своє життя разом з дітьми.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.01.2021 0 1 168
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно