альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Управління Держпраці продовжує працювати над недопущенням аварійних ситуацій та нещасних випадків на АЗГП: локація Вознесенськ

Управління Держпраці продовжує працювати над недопущенням аварійних ситуацій та нещасних випадків на АЗГП: локація Вознесенськ

Безпека при використанні скрапленого вуглеводневого газу під час експлуатації технологічних трубопроводів, компресорів, посудин під тиском, які експлуатуються до 20 МПа, виконанні робіт з наповнення та спорожнення посудин під тиском. Забезпечення зазначеного було опрацьованепосадовими особами відділу нагляду на виробництві та на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Миколаївській області з працівниками ТОВ «ДІНАР».

У розмові з керівником підприємства обговорено питання щодо технічного стану обладнання, що використовується. Посадовими особами зауважено, що роботодавець, який експлуатує обладнання під тиском, повинен забезпечити, по-перше, утримання його у справному стані, по-друге, безпечну експлуатацію. Зазначене досягається організацією належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження та ремонту власними силами або шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання на виконання таких робіт. Ремонт обладнання під тиском слід виконувати відповідно до вимог технічної документації, до складу якої мають входити технічні умови на ремонт. Відомості про ремонти обладнання під тиском, передбачені системою планово-попереджувальних ремонтів, записуються до ремонтного журналу.

В рамках заходу також відбулось опитування персоналу щодо порядку дії у разі загрози виникнення аварійної ситуації під час наповнення або спорожнення посудин під тиском скрапленим газом на автомобільному газозаправному пункті, надання домедичної допомоги травмованим на виробничому об’єкті.

Представникам підприємства наголошено на неприпустимості наповнення на АЗГП вуглеводневим скрапленим газом балонів для побутового споживання.

 

Прес-служба Управління

Держпраці у Миколаївській області

скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.11.2020 0 953
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно