альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Завершено змагання з плавання на відкритій воді на пентамарафонській дистанції (50 км) в Територіальній громаді міста Вознесенська

Завершено змагання з плавання на відкритій воді на пентамарафонській дистанції (50 км) в Територіальній громаді міста Вознесенська

   Подія, яку останнім часом активно презентувала Вознесенська міська рада, нарешті відбулася! Вчора на вознесенській «землі», а вірніше – на воді сталася важлива історична спортивна подія!

25 серпня 2020 року, вперше в спортивній історії України, під патронатом міського голови Віталія Лукова протягом 18 год. пройшли змагання з плавання на відкритій воді на пентамарафонській дистанції - 50 кілометрів по річці Південний Буг між двома терміналами ТОВ СП «Нібулон» міста Вознесенськ та міста Нова Одеса, ініціатором яких був наш земляк Сергій Шумов. Треба відзначити, що генеральним спонсором змагань стало ТОВ СП «Нібулон», яке реально підтримує соціальні проєкти громад.

    Пентамарафонська дистанція на 50 км – це змагання на майстерність, силу волі, витримку, фізичну досконалість, і навіть на впертість. Це безліч перемовин, десятки годин підготовки, кропітка праця багатьох людей. Вона об»єднала навколо себе плавців, посадових осіб місцевого самоврядування та підприємств, активних мешканців громади. Всі, хто не байдужий до справ у громаді, стали свідками неповторного марафону.

    Неперевершені емоції вирували на усіх етапах змагання. Плавців підтримали любителі велосипедного спорту та бігу. Команда із 5-ти велосипедистів, яку очолив міський голова, здолала 127 км лівим берегом Південного Бугу до м. Нова Одеса та правим—назад, до м. Вознесенська. Любителі бігу, а це 9 чоловіків та 1 жінка, пробігли 10 км. від Вознесенська до Нібулону та назад.

   Тож сім сміливих та талановитих спортсменів, переможців і призерів офіційних міжнародних змагань із плавання на відкритій воді на марафонських та ультра марафонських дистанціях завершили змагання з результатом:

VІ місце – Ступак Віталій (м. Львів) -35 км. та Шумов Сергій (м. Вознесенськ) – 34 км.;

V місце – Курисько Владислав (м. Київ) – 50 км.- 17 год. 19 хв. 25 сек.;

IV місце – Романішин Михайло (м. Миколаїв) – 50 км.- 16 год. 52 хв. 20 сек.;

ІІІ місце –Савицький Андрій (м. Київ) – 50 км.- 16 год. 18 хв. 30 сек.;

ІІ місце – Пасічник Анна (м. Київ) – 50 км.- 15 год. 18 хв. 14 сек.;

І місце – Кобижча Михайло (м. Київ) – 50 км.- 14 год. 25 хв. 14 сек.

    По завершенню змагань експерт Національного Реєстру Рекордів України, який був присутній на змаганнях, зафіксував спортивний рекорд України в номінації «Найдовша дистанція змагань з плавання на відкритій воді» та вручив відповідний сертифікат Територіальній громаді міста Вознесенська в особі міського голови Віталія Лукова.

26 серпня відбулася церемонія нагородження в парку Січової Слави. Міський голова Віталій Луков привітав усіх із завершенням змагань та вручив спортсменам грамоти Виконавчого комітету Вознесенської міської ради та срібні медалі, виготовлені спеціально для «Вознесенського пентамарафону». Також відзначив Подяками веслувальників і супроводжуючих учасників - спортсменів, які під час змагань постійно були поруч та підтримували їх.

    У нагородженні також взяли участь заступник генерального директора ТОВ СП «Нібулон» Олександр Терещенко та президент Федерації плавання Миколаївської області Володимир Ємельянов.

   Пентамарафонські змагання вкотре довели, що спільними зусиллями, разом, вознесенська громада ефективно досягає поставленої мети. Тож Виконавчий комітет Вознесенської міської ради висловлює щиру подяку генеральному спонсору змагань - генеральномудиректору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію Вадатурському, ініціатору змагань Сергію Шумову, КП «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КО «Спорт для всіх», судді національної категорії Абрамову К.В., власникам човнів і каяків: Василевичу В., Морозу М., Базалуку С, Бондаренку А., Михайлику В., Кучеру О., Гедешу О., Носкову І. та Петрушковій Т.; супроводжуючим:      Шевченку О., Мельничук Б., Пасічнику С., Четверику В., Ісмайлову С., Шеремету Д., Яремову А.; власнику катера Боднаруку В. та його рульовому Добріці О.; медіа-партнеру - Сергію Потушинському та громадській організації "Наше місто".

    Окрема подяка Територіальній громаді м. Нова Одеса та її очільнику Олександру Полякову.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради







скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.08.2020 0 1 330
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно