альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Персональна виставка Андріяна Ізмайлова «Великий перегляд»

28 травня у Вознесенському художньому музеї Є.А.Кібріка, на честь 225 річниці заснування міста, відкрилась виставка творів вознесенського художника-графіка Ізмайлова Андріяна Олександровича «Великий перегляд».
Андріян Олександрович народився в сім’ї військовослужбовця 1 вересня 1962 року в м. Шимановське Амурської області. З дитинства захоплювався малюванням. У 1984 році з відзнакою закінчив Челябінське технічне училище за спеціальністю – художник-оформлювач, а в 1989 році – Харківський художньо-промисловий інститут за спеціальністю: проектування інтер’єрів, виставок, реклам, малих архітектурних форм. Сьогодні Андріян Олександрович очолює вознесенське рекламне агентство «5! Наружная реклама».
Експозиція виставки розкриває всю різнопланову палітру творчості художника більше ніж за 30 років. Його улюблений жанр – політичний плакат і карикатура. За роки творчої праці Андріян Олександрович був учасником і призером багатьох республіканських і міжнародних конкурсів. У 1988 році він отримав Першу премію в конкурсі на честь 30-ти річчя Кубинської революції. У 1986 році нагороджений дипломом міжнародного конкурсу плакатів «За мир і соціальний прогрес», а в 1989 році – дипломом теж міжнародного конкурсу плакатів «Заради життя на Землі».
Виставка Андріяна Ізмайлова «Великий перегляд» знайомить відвідувачів з творчим надбанням художника за 30 років його професійної діяльності, який в своїх творах розкриває дивовижну красу світу, в якому ми живемо.

Директор музею Ованесіян В.П.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.05.2020 0 1 569
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно