альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На офіційному прийомі громадян міський голова та секретар Вознесенської міської ради відповідали на питання мешканців міста

07 червня заплановано офіційний прийом громадян, який цього разу проводили міський голова Віталій Луков та секретар Вознесенської міської ради Лариса Торжинська паралельно. Було розглянуто 11 звернень від вознесенців.

До секретаря міської ради Лариси Торжинської звернувся учасник АТО, який служить у військовій частині, що знаходиться на території міста, а отже – постійно користується міським транспортом, але не має реєстрації постійного місця проживання у Вознесенську. Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» чоловік має право пільгового перевезення. Однак останнім часом він зіткнувся з протидією одного з перевізників через те, що у місті введено персоніфікований облік пільгових перевезень, під який підпадають лише зареєстровані в місті пільговики. Така ситуація сталась через колізію в законодавстві, яка виключає компенсацію перевізникам за пільговиків, які не зареєстровані в тому чи іншому населеному пункті. В той же час підприємець зобов’язаний Законом перевозити безкоштовно усіх без виключень осіб, які мають на це право, незалежно від їх реєстрації. Тому питання компенсації перевезення таких категорій осіб було відкрите. Але керівництво міської ради вирішило дане питання позитивно як для перевізників, так і для пільговиків, про що й було повідомлено чоловіка. Також Лариса Торжинська запевнила його, що відтепер перевізників зобов’яжуть здійснювати перевезення усіх без виключень учасників АТО, при цьому ті, що зареєстровані у місті, повинні пред'являти "картку вознесенця" для чіткого відстеження кількості пільгових перевезень.

Мешканець міста звернувся до міського голови із проханням посприяти у вирішенні питання із наданням доступу до свого будинку з боку сусідів для виконання ремонтних робіт. Його будівля давно потребує ремонту, але через відмову сусідів надати доступ до неї, він не в змозі цього зробити. Міський голова надав доручення розглянути це питання на комісії по земельним спорам.

Інші звернення стосувались надання матеріальної допомоги, питань роботи міграційної служби та поліції, субсидії, впорядкування адресного господарства. Також розглядались комунальні та земельні питання.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.06.2018 0 1 053
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно