альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Затверджено новий Типовий договір та нові правила з постачання теплової енергії

Доводимо до відома абонентів КП "Тепло-сервіс" Вознесенської міської ради, що Постановою КМУ від 8 вересня 2021 року № 1022 затверджено зміни, що вностяться до Постанови від 21 серпня 2019 року № 830 "Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії".
Ці Правила регулюють відносини між суб’єктом господарювання, що провадить господарську діяльність з постачання теплової енергії (далі— виконавець), та індивідуальним і колективним споживачем (далі— споживач), який отримує або має намір отримати послугу з постачання теплової енергії (далі — послуга), та визначають вимоги до якості послуги, одиниці вимірювання обсягу спожитої споживачем теплової енергії, порядок оплати.
Згідно п. 13. ПКМУ 1022: Надання послуги здійснюється виключно на договірних засадах.
Послуга надається споживачеві згідно з умовами договору, що укладається відповідно до типових договорів про надання послуги відповідно до статей 13 і 14 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.
З пропозицією про укладення договору про надання комунальних послуг або про внесення змін до нього (крім індивідуальних договорів, укладених відповідно до частини п’ятої статті 13 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”) може звернутися будь-яка сторона, надавши письмово другій стороні проект відповідного договору (змін до нього), складений згідно з типовим договором.
Індивідуальний договір вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем.
Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.
Відповідно до вищезазначених змін затверджено Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії, що є публічним договором приєднання, та який набирає чинності через 30 днів з моменту розміщення на офіційному інтернет-порталі Територіальної громади м. Вознесенська.
Типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії  Завантажити 
 Переглянути 

Заява приєднання  Завантажити 
 Переглянути 

Двоставковий тариф на теплову енергію яка відпускається споживачам(населенню) послуг КП "Тепло-сервіс" міста Вознесенська на 2020 -2021 роки  Завантажити 
 Переглянути 

Тиск теплоносія в тепловій мережі  Завантажити 
 Переглянути 

Інформація для укладання договорів про надання послуги з постачання теплової енергії  Завантажити 
 Переглянути 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.10.2021 0 1 067
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно