альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На черговому прийомі міського голови було розглянуто ряд питань щодо надання матеріальної допомоги та вирішення сусідських спорів

3 травня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 8 звернень від вознесенців.

Мешканці міста, які хворіють нирковою недостатністю та потребують гемодіалізу звернулися до очільника міста з проханням надати додаткову матеріальну допомогу для придбання дорогих препаратів, аби продовжити своє лікування. Медикаменти потрібно закупати з-за кордону, вартість яких, останнім часом, суттєво зросла. Міський голова з розумінням поставився до цієї ситуації та запевнив вознесенців, що найближчим часом їм буде виділена додаткова матеріальна допомога від громади міста.

Інші звернення стосувались вирішення конфліктних ситуацій із сусідами, питань влаштування дітей до школи, надання матеріальної допомоги на операцію.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.05.2018 0 1 059
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно