альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Насичений офіційний прийом громадян Вознесенським міським головою

26 квітня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 12 звернень від вознесенців.

Жителька міста звернулася до міського голови з проханням допомогти порозумітися з сусідом. Чоловік має на меті звести прибудову до свого будинку на межі земельної ділянки, що є порушенням державних будівельних норм. Очільник міста доручив головному архітектору міста виїхати на місце, роз’яснити чоловіку його права та обов’язки щодо використання земельної ділянки й будівництва капітальних споруд на ній.

Жінка, яка проживає у багатоквартирному будинку по вулиці Одеській, звернулась із ініціативою щодо встановлення на фасаді цього будинку пам’ятної дошки відомому вознесенцю Іллі Урману. Ця ідея була стовідсотково підтримана Віталієм Луковим, тож профільному заступнику надано відповідне доручення щодо підготовки всіх потрібних документів для встановлення пам’ятної дошки.

Інші звернення стосувалися безпритульних тварин, допомоги у пошуку викрадення авто, транспортних перевезень та інші.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.04.2018 0 1 097
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно